2021-04-07 15:50:21• hírek • Szatmár.ro

Iskolai munkával büntették volna a pedofilt

Vaslui megyei a történet: egy 53 éves férfi többször is ajánlatot tett egy 10 éves kislánynak, miszerint 200 lejt ad neki, ha elmegy vele egy üresen álló lakásba, ahol „butaságokat csinálnak majd”.

A férfi, hogy biztosra menjen, eközben szexuális aktusra emlékeztető csípőmozgással jelezte, hogy pontosan mit is szeretne. Erre többször is volt példa, a lány családjának szomszédságában élő férfi szeretett a gyerekek közelében lenni. A kislány többször elutasította, majd végül szólt a szüleinek, azok pedig a rendőrségnek.
 

A dolog még 2019-ben történt, büntetőeljárás és ítélet lett belőle. A férfit 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, illetve 80 napnyi közmunkát kell végeznie büntetésként, Stalinesti község polgármesteri hivatalában. Vagy a község általános iskolájában!
 

Nos, nem tudjuk, mennyire jó ötlet egy pedofília vádjával gyanúsított személyt gyerekek közzé engedni, az ítéletet hozók ebbe valószínűleg már nem gondoltak bele.
 

Loredana Roman, a sajtó által megszólaltatott Vaslui megyei főtanfelügyelő szerint a férfit nem engedik be egyetlen iskolába sem, szólhat bárhogyan is az ítélet. „Az ilyen bűnért elítélteknek más aktivitást kell találni. Ássanak sáncot, de ne menjenek iskola közelébe” – mondta a főtanfelügyelő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: